Menu

30. august 2017

Våd sommer booster omsætningen hos E&P Service

Vandfyldte kældre, utætte tage og vinduer har givet skadeserviceafdelingen i E&P service en særdeles travl sommer, hvor de har rykket ud til over 80 store vandskader.

80 tilfælde af vandskade
”Der har godt nok været brug for alle mand – og alle affugtere – denne her sommer” fortæller Sven Mortensen, direktør i E&P service, der kan se tilbage på en våd sommer, der har givet ekstraordinær travlhed: ”Vores skadeservice har været ude til over 80 tilfælde af akut vandskade i juli og august – det er mange flere vandskader end på en normal sommer og lige nu ser vi på et sommerregnskab, hvor der bliver lagt omkring 50% oveni den normale omsætning.”

1000 liter regnvand ud af kælderen
E&P service har fortrinsvis været ude hos erhvervskunder, som er blevet overrasket af et skybrud eller voldsom regn: ”Erhvervskunderne har f.eks. stået med store ejendomme, hvor hele varmecentraler pludselig er oversvømmet med vand – nogen gange har vi pumpet flere tusind liter vand op og så rengjort og sørget for affugtning af kælder. Andre steder har utæt tag og vinduer været problemet og så har vi både stået for at stoppe skade og den efterfølgende tætning af tag og vinduer” fortæller Sven Mortensen, som også fortæller, at private forsikringskunder med vand i kælder og utæt tag ligeledes har fået hjælp efter skybrud fra E&P service.

Om E&P Service
E&P service er Enemærke & Petersens serviceforretning, som udfører den samlede bygningsservice af ejendomme og akut skadeservice. F.eks. i forbindelse med akut vandskade, hvor E&P service rykker ud og stopper skaden, affugter, etablerer skimmelsanering og reetablerer. Hos E&P service styrer servicehåndværkere og serviceledere bygningsservice og skadeforløbet sikkert igennem – i tæt dialog med driftspersonale og med hensyn til brugere og beboere. E&P service har afdelinger i Glostrup, Aarhus og Aalborg og har således mulighed for at rykke i det meste af Danmark.

Du kan læse mere om E&P Service og bygningsservice og skadeservice her.

Læs mere om totalkonceptet fra E&P service der sætter fugtskader i system.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Byggefabrik og E&P service leverer løsninger til IKEA’s Danmarkspremiere

Læs mere her

Enemærke & Petersen donerer to håndværkere til børnekrisecenter

Få historien her

Susanne blev håndværker: Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget

Få historien her

Fugtteknikeren: Sådan mindsker du skybrudsskaden

Få historien her

Skolebyggeri: Lærere og entreprenør finder løsninger sammen i klasselokalet

Få historien her