Menu

Fra bounty-ø til byggeplads: Nis er årets Robinson-vinder

Vores byggerleder Nis Andreas Prio Sørensen har vundet Robinson Ekspeditionen 2019. Nis overvandt både uheldige styrt, dueller og ø-råd, men hvordan har Nis egentlig kunne bruge sin erfaring fra byggepladsen til at blive årets Robinson-vinder?

Vores 26-årige byggeleder Nis Andreas Prio Sørensen vandt i mandags Robinson Ekspeditionen 2019. Lige nu arbejder Nis på vores byggeprojekt i Postparken i Kastrup, og selvom der måske ikke umiddelbart er mange ligheder mellem en bounty-ø og en byggeplads, så har Nis alligevel kunne bruge hans erfaringer som byggeleder i Robinson:

“Nogle af de ting jeg kan tage med mig fra dagligdagen som byggeleder, det er måden, man snakker til hinanden på, og måden man arbejder på i hverdagen. Man skal have en god tone på en byggeplads for at kunne få tingene til at fungere,” siger Nis Andreas Prio Sørensen.

Den gode tone er vigtig

Nis Andreas Prio Sørensen mener, at særligt den gode tone er vigtig på både arbejdspladsen og en øde ø:

“Man skal også være gode venner med folk, når man er på en øde ø – og det gælder også på byggepladsen. Man skal kunne samarbejde. Ellers ender man bare med at blive kastet ud i et ø-råd,” afslutter han.

Se Nis fortælle mere om sin sejr i Robinson Ekspeditionen 2019:

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden