Menu

29. august 2019

Byggefabrik og E&P service leverer løsninger til IKEA’s Danmarkspremiere

IKEA har danmarkspremiere på deres første ”Planning Studio” midt på Vesterbro i København. Her kan travle københavnere nu nemt planlægge køkken- og garderobeløsninger. I den nye mini-IKEA er en række specialløsninger udført af E&P service og Enemærke & Petersens byggefabrik. Vi stak hovedet ind dagen før åbningen.

”Vi har været på hele tiden siden juli – det har været et rigtigt tæt samarbejde med IKEA” fortæller tømrer René Linderskilde fra Enemærke & Petersens byggefabrik, mens han og kollegaen Mahmoud Diab går rundt og inspicerer de specialløsninger, som de sammen har udført på fabrikken i Glostrup og sendt til den nye IKEA butik på Vesterbrogade. René Linderskilde er synligt stolt over de særlige løsninger og fortæller at en udstilling af forskellige skabsgreb og –fronter er blevet særligt rost af IKEA-folkene: ”Selvom det udadtil ser ud til at være en enkelt firkantet kasse, så er konstruktionen faktisk bygget op af fire forskellige kasser med lyssætning og er noget mere kompleks.”


Dag-til-dag levering
Tømrerformand Jan Kiel og maler Jens Hennevalt fra E&P service er også at finde i butikken og for de to servicehåndværkere har IKEA-butikken været et projekt med fuld fart på: ”Vores kollegaer har bl.a. sat køkkener op, der har været dag-til-dag levering på byggefabrikkens løsninger, dem har vi så monteret og Jens her har malet alle 450 m2 op til flere gange.”

E&P service

IKEA vil tættere på storbykunden
De fleste danskere kender IKEA fra de store blå varehuse uden for de større byer. Sådan har det været i mere end 50 år, men fra i dag får det at ’tage i IKEA’ en helt ny betydning. I hvert fald for de mere end 720.000 borgere i København og på Frederiksberg, der med IKEA Planning Studio midt på Vesterbrogade nu blot er en cykeltur fra IKEAs brede sortiment af møbler og indretningsløsninger til hjemmet.

Kontakt

Nichlas Rasmussen

Serviceleder

50 89 83 45

nic@eogp.dk

Byggefabrik og E&P service leverer løsninger til IKEA’s Danmarkspremiere

Læs mere her

Fugtteknikeren: Sådan mindsker du skybrudsskaden

Få hele historien her