Er du vores nye kollega? Se ledige stillinger
Er du vores nye kollega? Ledige stillinger

Menu

København: Procesleder på ikoniske højhuse

Elsker du at nørde tidsplaner, cyklogrammer og processer? Og vil du sætte dit præg på renoveringen af et stykke dansk bygningshistorie? Så tilbyder Enemærke & Petersen nu jobbet som procesleder på renoveringen af Bellahøj.

Skal du styre processen på renoveringen af DK’s mest ikoniske højhuse?

 

Send os din ansøgning her ->

 

På renoveringen af Bellahøj får du muligheden for at afprøve dine planlægningsevner på etagebyggeri i op til 13 etager. Her er din planlægningsindsats en afgørende faktor i om alle teams på pladsen samarbejder med hinanden – og om byggeriet får det gode produktive flow, der sikrer en rettidig aflevering. Så vi har helt sikkert en god udfordring til dig i dette job!

Stærkt team med sammenhold
Du får et stærkt team med et solidt sammenhold i ryggen, når I skal løse de udfordringer, der vil være på et højhusbyggeri fra starthalvtredserne. Her er både de erfarne kollegaer, der har lang anciennitet og de yngre kollegaer fyldt med gå på-mod, som glæder sig til at understøtte dig i planlægningsarbejdet.

Derudover kan du:

  • Udfører gennemarbejdede processer, tidsplaner og cyklogrammer
  • Sikre produktivitet
  • Fremvise solidt kendskab til praktisk byggestyring
  • Samarbejde på tværs af forskellige fag
  • Kommunikere tidsplaner og processer så alle forstår det
  • Byde ind med godt humør og engagement i styringen

Her er din hverdag
I din hverdag på renoveringen er du ansvarlig for udarbejdelse af hovedtidsplaner, detailtidsplaner og cyklogram – du vil afholde ugentlige planlægningsmøder med alle underentreprenører om indretning, logistik og drift af byggepladsen. Du vil på baggrund af disse, stå for optimering af projektets samlede byggeproces og flow mellem sjakkene.

Du opsamler og bearbejde data for arbej­derne i samarbejde med projektorganisationen for at sikre en stærk produktivitet – og for at kunne målrette den daglige kommunikation og styring mellem byggeledelsen, underentrepre­nører, egne håndværkere og de projektansvarlige. Du sikrer også, at teamet håndhæver og fejrer milepæle og evalueringer.

Hvad sker der nu?
Har du spørgsmål til jobbet? – så ring til projektchef Anders Lisbjerg på tlf: 25110391.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning + cv hurtigst muligt.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden