Menu

Jylland: Er du projektudviklingskoordinatoren, der kan beregne og analysere nye udviklingsopgaver?

Sidder du ofte med et byggeprojektprojekt og tænker: ”Det må kunne gøres bedre”? – Og kribler det i fingrene for at rette på tegninger og planer, så boligen bliver indrettet mere funktionelt og bygbar?

Send os din ansøgning her ->

 

Elsker du at hjælpe projektudviklingscheferne med at skabe fagligt og konstruktionsmæssigt bedre løsninger? Og har du et godt øje for kalkulationsløsninger, der giver besparelser og gør processen smartere?  Og ved du hvilke optimeringer, der gør et projekt bedre og dermed mere salgbart? – Så er du måske vores nye projektudviklingskoordinator.

 

Hvad laver en projektudviklingskoordinator hos os?
Du koordinerer og sikrer, at vi har de rette godkendelser på plads og laver retvisende beregninger på, hvad det koster at bygge det, vi tegner. Du får en varieret hverdag, hvor du undervejs skal forholde dig til alle fag, og hvor du arbejder tæt sammen med vores produktionsafdeling for at sikre en smidig gennemførelse af projekterne.

Du er med både på rådgiversiden og i udførelsesfasen, og derfor har du stor indflydelse på, at projektet bliver en succes og du oplever  tilfredsstillelsen, når de planer og kalkulationer du har arbejdet med, bliver realiseret.

 

Hvad laver projektudvikling?
Vi er et lille og engageret team med stor erfaring i at udvikle fra grund til færdigt byggeri sammen med private og institutionelle investorer. Vi finder egnede grunde, udvikler projekter og sælger investeringer. Vi udvikler projekter med fokus på at leve op til miljømæssige hensyn og krav, LCA, DGNB, EU- taksonomi og bygnings- og certificeringskrav.

 

Som projektudviklingskoordinator vil dine væsentligste opgaver være:

  • Kalkulation og analyse af nye udviklingsopgaver
  • Support af projektets målsætninger indenfor tidsplan, økonomi og kvalitet
  • Koordinering af udviklingsprojekter og samarbejde på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere
  • Dialog med kommuner og offentlige myndigheder
  • Identificering, analysering og tilbudsstrategi for potentielle projekter
  • Forhandling af kontrakter og sikring af optimal gennemførelse af projekter

 

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn vi tager alvorligt. Du bliver en del af en organisation med et højt fagligt kompetenceniveau, og du får adgang til kurser og efteruddannelser, så du får god mulighed for at udvikle dig fagligt. Du får nogle skønne kollegaer, som både vil sørge for, at du bliver budt velkommen og kommer godt i gang – og du vil møde en virksomhedskultur, hvor vi tager arbejdet seriøst, men også holder sjove fester og laver aktiviteter sammen.
For Enemærke & Petersen er mangfoldighed en høj prioritet, som vi ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

 

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig…

Er du vores nye projektudviklingskoordinator? Så skynd dig at sende din ansøgning og cv på www.eogp.dk  – vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart, vi har den rette kandidat.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Torben Brix på tlf.: 4178 1876.

 

Send os din ansøgning her ->

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden

Job i Enemærke & Petersen

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke din faglighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil forbedre samarbejdet

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi vil styrke den sociale og klimamæssige bæredygtighed

Læs mere her

Derfor skal du arbejde for os: Vi er hjælpsomme og har et stærkt socialt engagement

Læs mere her