Menu

Jylland: Projektleder

Stærk projektleder til styring af tømrerarbejdet på store komplekse renoveringsprojekter.

Er du stærk forankret i håndværket, styring af økonomi, processer og håndværkeres arbejde? Har du erfaring med renovering og nybyg af alment boligbyggeri, og brænder du for at håndtere større byggeprojekter sammen med dine kollegaer? Så er du måske vores nye kollega.

 

Send os din ansøgning her ->

 

I Enemærke & Petersen i vest har vi mange projekter i gang, derfor søger vi en ny projektleder.
Som projektleder i Enemærke & Petersen møder du en organisation, der er støbt i et fundament af godt håndværk, sammenhold og en solid drift. Samtidig er vi en virksomhed i rivende udvikling, og derfor søger vi en kollega, der arbejder ud fra helhedsorienterede løsninger i byggeriet. Socialt engagement og dialog er en vigtig del af vores virksomhed, og derfor forventer vi, at du i dit arbejde både har fokus på at holde en god kontakt til beboerne og sikre den gode tone blandt dine kollegaer.


Hvad bliver din primære arbejdsopgave?

Som projektleder bliver du ansvarlig for at samarbejdet i teamet, op mod bygherre, håndværkere, underentreprenører og leverandører. Du sætter rammerne for dagligdagen og sikrer en løbende opfølgning i forhold til byggesagen inden for dit område. Du anvender din faglige baggrund og tænker helhedsorienteret. Du er skarp til at sætte dig ind i projektmaterialet og præger og udvikler projektet i forhold til optimering og bygbarhed.

Som projektleder har du ansvaret for at:

  • Tænke helhedsorienteret, planlægge og organisere
  • Sikre og følge op på kvalitet, optimering, bygbarhed og funktionalitet i gennemførelsesfase
  • Sikre samarbejdet mellem byggelederteam, bygherre, egne håndværkere, underentreprenører og leverandører
  • Varetage akkorder og daglig trivsel af håndværkere
  • Udarbejde proces- og tidsplanlægning
  • Styre økonomien for hele eller dele af projektet
  • Sparre, koordinere og varetage daglig operationel ledelse af fagfolk og samarbejdspartnere
  • Deltage i forhandling af kontrakter med underentreprenører og evt. eksterne rådgivere

Hvem er du?

Du har erfaring indenfor styring af egenproduktion, måske en baggrund som tømrermester, konstruktør eller tilsvarende. Du har erfaring med renovering og nybyggeri og har været i spidsen for større projekter indenfor dette område. Du er en tydelig og samarbejdsorienteret leder, der kan lede både interne og eksterne medarbejdere. Du har en stærk organisatorisk forståelse og struktur, suppleret med evnen til at kommunikere letforståeligt på flere niveauer, både mundtligt og skriftligt.

I Enemærke & Petersen vægter vi samarbejde og virksomhedskultur højt. Derfor er den gode dialog og socialt entreprenørskab en del af vores DNA. Du skal kunne arbejde struktureret i en travl hverdag med fokus på at finde den gode løsning i et samarbejde på tværs af fagligheder. Du skal befinde dig godt i et uformelt miljø med højt til loftet.
For Enemærke & Petersen er mangfoldighed i en enhver henseende en høj prioritet, som vi ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

 

Hvem er vi?

Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker, der bygger for mennesker” – et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.


Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektchef Frank Petersen tlf: 91 37 67 87
Ansøgninger behandles løbende, så send os dit CV og din motiverede ansøgning snarest

 

Send os din ansøgning her ->