Menu

Jylland & Fyn: Ejendomsudvikler/ Projektudviklingschef

Kan du skabe ejendomsudvikling fra bar mark til bemærkelsesværdige ejendomsløsninger?

Hvorfor skal du arbejde hos os?
Som Ejendomsudvikler eller Projektudviklingschef hos Enemærke & Petersen, er du med hele vejen – fra spæde ideer – til indflytningsklart byggeri. Du kan udnytte dine kompetencer og potentiale med vores brede og stærke erfaring i ryggen. Siden 1975 har vi håndteret store renoverings- og bygge- og udviklingsprojekter for private og institutionelle investorer.

Har du mod, lyst og evner til at bygge bro mellem investorer og vores entreprenørkompetencer, kan vi sammen skabe mange spændende nytænkende projekter. Du får store frihedsgrader til at selv at finde, og udvikle ejendomsprojekterne samtidig med at du bliver en del af et kompetent og erfarent team på kontoret i Brabrand og fra kollegerne i Ringsted.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Hvorfor er dette job bare bedre?
Du bliver en del af en spændende og afbalanceret entreprenørkoncern, hvor dialogen er uformel og viljen til at tingene lykkedes, går forud for en lang og tung beslutningsproces.
Du kan være med til at udvikle vores ejendomsudviklingsafdeling som har et stort potentiale.

Sådan er du en succes hos os!
Ved at tage initiativ og tage ansvar! Ved at dele din viden, for sammen kan vi opnå meget mere.
Sammen med os gør du en forskel, for os og for kunderne – vi vil gerne gøre en forskel for dig!
Vi ønsker at udvikle bemærkelsesværdige ejendomme, primært boliger, men også gerne erhvervsejendomme.

Som Projektudviklingschef vil dine væsentligste opgaver være:

 • Ejendomsudvikle inden for E&P´s kerneområder fra idé frem til udførelsestidspunktet.
 • Sikre at der arbejdes efter aftalte processer og mappestruktur på sagerne.
 • Skabe og udvikle byggeprojekter i tæt samarbejde med professionelle bygherre- og ejendomsbesiddere, som pensionskasser, ejendomsselskaber eller eksterne projektudviklere.
 • Være bekendt med lokalplansarbejde.
 • Have kendskab til prissætning af byggerier set i relation til konsekvensbehandling i ejendomsudvikling.
 • Opsætte brugbare og realistiske budgetanalyser, som giver et relevant beslutningsgrundlag
 • Etablere møder med potentielle finansielle kunder og vælge mellem de tilbudsforhandlings- muligheder som E&P kan komme i dialog med.
 • Inddrage E&P´s produktionsafdeling så vores fælles kompetencer optimeres og skaber den synergi og effektivt der kan gøre os stærkere end andre ejendomsudviklere

Som person

 • Er planlægning, styring og optimering grundstenene i den måde du arbejder på
 • Er forhandling og kontrahering af relevante samarbejdspartnere både noget, der kommer naturligt til dig og noget du konstant øver dig i at optimere og professionalisere
 • Er du en folk gerne lytter til, fordi du kan skære budskaber skarpt, og ved, hvornår der skal gives plads til modparten.
 • Kan du håndtere både den institutionelle investor og den selvgjorte entreprenør, der vil have få facts og meget handling.
 • Trives du med at løse problemer og finde løsninger når omgivelserne ser situationen som konfliktfyldt og uløselig.

Fagligt forventer vi

 • Erfaring med ejendomsudvikling.
 • Kompetencer til at opsætte og lave beregninger, overslag og budgetter der holder.
 • Har du formentlig en uddannelse indenfor det tekniske kombineret med en HD eller tilsvarende kompetencer.

Dit bagland hos os
Er erfarne kolleger indenfor ejendomsudvikling. Sammen med kompetente produktionskolleger har vi din ryg når vi sammen udvikler projekter og giver hinanden relevant faglig sparring. Ejendomsudvikling hos Enemærke & Petersen er under udvikling og vi arbejder målrettet på at blive en endnu større og vigtig del af Enemærke & Petersens fremtidige strategiske forretningsudvikling.

For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

Sådan søger du  
Vi ser frem til at høre fra dig, så send din ansøgning og CV via linket ”Søg stillingen”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Torben Brix, Telefon 41 78 18 76, eller mail torbr@eogp.dk
Bemærk, at vi kun behandler ansøgninger, der kommer ind via linket. Vi læser ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge hurtigt, og senest 19. februar 2023.

 

Send os din ansøgning her ->