Menu

Jylland: Byggeleder

Er du den erfarne byggeleder, der skaber glade håndværkere og en tilfreds bygherre?

Hos Enemærke & Petersen kommer du til at arbejde på nogle af de mest spændende og udfordrende byggeprojekter i Danmark. Du vil møde en organisation, hvor godt styret håndværk og den solide drift er omdrejningspunktet – og du vil møde en af byggebranchens stærkeste virksomhedskulturer, hvor den gode dialog og socialt entreprenørskab er en del af vores DNA.
Da vi har flere store byggesager, som starter op i nærmeste fremtid, søger vi lige nu to erfarne byggeledere.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Vær med til at skabe bemærkelsesværdige resultater
Dit daglige arbejde vil være på en af vores byggepladser. Du vil veksle mellem at være ude på pladsen og inde bag skrivebordet. Vores byggerier løber ofte over en årrække og du vil blive en aktiv del af alle faserne i byggeriet.

Som byggeleder vil du hovedsagelig få ansvaret for at:

  • Styre og involvere håndværkere i projektets planlægning, proces og udførelse – både i egenproduktion og blandt underentreprenører.
  • Medvirke til at udarbejde proces- og tidsplaner.
  • Bestille og koordinere leverancer samt sørge for logistikstyring på byggepladsen.
  • Afholde bygge- og sikkerhedsmøder og generelt sikre en ryddelig og sikker byggeplads.
  • Styring og håndtering af kvalitetssikring og drifts- og vedligeholdelsesmateriale samt sikre, at den aftalte kvalitet udføres håndværksmæssigt korrekt.

Hvem er du?
Du er formentlig uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør og har 5+ års erfaring indenfor nybyggeri og/eller renovering som byggeleder. Det vil være et plus, hvis du har en håndværksmæssig uddannelse eller er vant til at samarbejde bredt med håndværkere, bygherre og rådgivere, men dette er ikke et must.
Derudover forestiller vi os at:

  • Du har en løsningsorienteret og involverende tilgang til de udfordringer, der opstår undervejs.
  • Du har et personligt drive, besidder gennemslagskraft og vil udvikle dig yderligere.
  • Du har modet til at være rollemodel, gå foran og vise vejen.
  • Du kan se dig selv i et uformelt og dialogbaseret miljø, hvor fokus er at skabe resultater og værdi for kunder og samarbejdspartnere.

For Enemærke & Petersen er diversitet i en enhver henseende en høj prioritet, som vi lægger meget stor vægt på og ønsker at fremme. I det lys opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen.

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.

Interesseret? Så glæder vi os til at hører fra dig.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte divisionschef Søren Poulsen på tlf.: 91 37 68 79.
Ansøgninger behandles løbende, så send os dit CV og din motiverede ansøgning snarest via www.eogp.dk/job

 

Send os din ansøgning her ->