Menu

Glostrup: Produktionschef

Her er jobbet til den fremsynede leder, der vil skabe fremtidens mere bæredygtige byggefabrik

Vil du drive udviklingen på en byggefabrik, så processerne i produktionen hele tiden optimeres? Og så hele teamet arbejder for vedvarende at skabe mere bæredygtige løsninger til byggeriet? – Så kunne vores byggefabrik i Glostrup være din nye hjemmebane, hvor du også får et lederansvar for både håndværkere og funktionærer.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Hvorfor skal du arbejde hos os?
Branchen har brug for metodeudvikling – og hos os kan du være med til at præge fremtidens byggeri. Du kommer til at sætte dit præg på udviklingen af den optimale montagefabrik. Inden for få år flytter vi nemlig til nye faciliteter i Ringsted. Her kan du være med til at skabe rammen og fabrikslayoutet, så det matcher dine ideer.

Vi leverer til byggerier for milliarder
Vores byggefabrik leverer til vores egne byggepladser, som er nogle af de største entrepriser indenfor nybyg og renovering. Under et fælles tag kan vi forenkle og forbedre produktionen og samtidig bruge færre ressourcer. Det er godt for økonomien og miljøet. Derfor skal vi have fokus på certificeringer og sikre, at vi lever op til nuværende og kommende standarder.

Sådan er du en succes hos os:
-Når vores produktion kører effektivt og vi leverer de aftalte ting til tiden. At vi som byggefabrik er med til at støtte op omkring vores byggeprojekter og give sparring på projekterne. At være en succes er også, at stemningen er god, at vores medarbejdere trives og kan se en mening med deres arbejde. Rent administrativt er det vigtigt, at du holder snor i de administrative opgaver og at opgaver faktureres korrekt.

Som produktionschef er dine væsentligste opgaver:

  • Lede medarbejdergruppen og skabe et godt arbejdsmiljø ved at være tæt på medarbejderne
  • Skabe en medarbejdertrivsel i top gennem dit engagement og fokus – på både proces og kollegerne
  • Udvikle og forbedre processerne, så produktionen er effektiv og kan certificeres efter behov
  • Styre byggefabrikkens økonomi og administrative processer
  • Lede sikkerhedsmøder og driften af bygningerne
  • At sikre overblik over drift af medarbejdere, materiel og bygninger – at justere og tilpasse i forhold til nye opgaver

Som person interesserer du dig for både mennesker og udviklingsprocesser. Skriv gerne om dine erfaringer med at styre og implementere udviklingsprocesser over længere tid. Du prioriterer at strukturere de administrative opgaver, der følger med, så økonomien altid hænger sammen.

Fagligt forventer vi, at du har erfaring med ledelse af håndværkere og teknikere. Du har formentlig selv en håndværksfaglig baggrund eller en uddannelse som tekniker/ingeniør. En erfaring fra produktion og erfaring med Lean og logistik er en fordel.

Dit bagland – dit team
Vores byggefabrik ligger i Glostrup på Smedeland. Her er vi pt 45-50 kolleger. Håndværkere og teknikere, der sammen producerer og leverer moduler til Enemærke & Petersens byggerier. Vi vokser og har derfor planer om at flytte produktionen til større og bedre faciliteter i Ringsted.

Sådan søger du
Vi ser frem til at høre fra dig, så send din ansøgning og CV via linket ”Søg stillingen”. Bemærk, at vi kun behandler ansøgninger, der kommer ind via linket. Vi læser ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge hurtigt, og senest d. 21 maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte John Engelstrup på tlf. 4178 5498 eller mail: joeng@eogp.dk

 

Send os din ansøgning her ->