Menu

Glostrup: Arbejdsmand

Hos os i materielafdelingen i Enemærke & Petersen, håber vi at finde vores nye kollega. Vi tilbyder dig et job med en ny hverdag.

Her har du både tæt kontakt til byggepladserne og samtidig er du en del af et mindre team. Først og fremmest får du et stort ansvar og du får indflydelse på, hvordan du bedst kan optimere materielafdelingen, til glæde for dig selv og dine kollegaer.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Ansvarsområde
Dit ansvarsområde bliver primært, at servicere vores byggepladser i øst med materiel og sørge for firmaet´s materiel er i lovlig stand
Du kommer til at arbejde tæt sammen med din afdeling om opgaverne og vil få den nødvendige uddannelse i, at godkende værktøj og andet der kræver lovpligtig eftersyn.

Hvem er du?
Du har minimum kørekort til almindelig bil. Du trives med et stort ansvar og selvstændighed. Du kan betjene en computer og gerne HILTI On!Track app’en. Du har truck certificat og også gerne til teleskoplæsser. Du må gerne have lidt mekanisk snilde, og så skal du være mødestabil. Du kan lide at hjælpe dine kollegaer – og du har et godt servicegen

Hvad skal du lave? 
En stor del af din hverdag går med ind og udskrivning af materiel i Hilti On!Track. Håndtering og godkendelse af firmaet´s materiel.

Vil du vide mere?
Du kan kontakte Materielchef, Niels Kristensen på +45 40 51 52 71 eller ansøge nu via www.eogp.dk

 

Send os din ansøgning her ->