Menu

Fyn/Jylland: Projektcontroller

Vil du være med til at sætte dagsordenen for projektøkonomi i en af Danmarks største entreprenørvirksomheder?

Lyder det spændende med en arbejdsdag, der både byder på kontormiljø, sikkerhedssko og arbejdstøj i stærke farver? Har du lyst til, i tæt samarbejde med de projektansvarlige, at understøtte dem i eksekvering af de enkelte projekter? Så er du måske vores nye projektcontroller.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Om jobbet:
Du bliver en del af et nystartet team, hvor vi sammen skal bygge en projektcontrollerfunktion op. Du kommer til at arbejde med økonomistyring og rapportering på vores byggeprojekter, som kan være alt inden for nybyggeri, renovering og projektudvikling. Udover dit team i projektøkonomi indgår du i tæt samarbejde med projektcheferne, hvor det er din fornemmeste opgave, at sikre troværdig rapportering, som er konsistent og sammenlignelig over tid. Du vil også have et tæt samarbejde med resten af økonomiafdelingen i Ringsted.

Du dækker vores projekter på Fyn og i Jylland (Århus-området primært). Vi har kontorer i både Århus og Odense. De fleste af dine arbejdsdage vil være på vores byggepladser, så du skal trives med en omskiftelig hverdag. Kørekort er derfor et krav, og vi stiller en firmabil til rådighed.

I jobbet som projektcontroller får du stor mulighed for at være med til at præge og udvikle, de værktøjer, der er nødvendige for at sikre overblikket på vores projekter. Der er derfor gode muligheder for personlig- og faglig udvikling.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:
Som vores nye projektcontroller får du ansvar for egen projektportefølje, og udarbejder den samlede projekt-controlling på ”dine” projekter. Det er en særdeles vigtig funktion, som indebærer en stor kontaktflade samt sparring og support til projektchefer og kollegaer på flere niveauer.

Du er ansvarlig for – i samarbejde med projektchefen – at levere rettidige og retvisende økonomiske stader på vores projekter. Du vil få mulighed for at være med til at udvikle og præge processer og controllerfunktionen, da det er et nyopstartet team.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Yde support og sparring til de projektansvarlige, herunder deltagelse i månedlige økonomiopfølgningsmøder samt andre relevante møder.
 • Sparre økonomisk med projektledelsen, herunder at analysere og sikre korrekte vurderinger ved at følge udviklingen i økonomien og bidrage til, at projektledelsen kan agere     proaktivt og sikre en sund projektøkonomi.
 • Understøtte de projektansvarlige i udarbejdelsen af deres månedsprognoser og deres afvigelsesforklaringer.
 • Deltage i forecast processen.
 • Månedlig aconto fakturering og opfølgning på betaling heraf.
 • Skabe struktur, drive, udvikle og udfordre processer i controllerfunktionen samt udarbejde nye standarder m.v. i samarbejde med dine kollegaer.
 • Deltage ved årsafslutningen samt revisionsgennemgang.
 • Herudover vil du løbende blive involveret i ad hoc-opgaver, som kræver kompetencer inden for projektcontrolling samt opgaver af mere dagligdagskarakter.

Kvalifikationer:

 • En relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi.
 • Erfaring indenfor projektcontrolling og gerne inden for byggebranchen.
 • Har lyst til at arbejde med digitale værktøjer, og er erfaren bruger af ERP-systemer (gerne Business Central) samt Excel og Power BI.

For at få succes i jobbet er det desuden vigtigt, at du er en holdspiller i løsning af opgaver og kan samarbejde med kollegaer på alle niveauer i organisationen. Du arbejder proaktivt, overholder deadlines og støtter op om virksomhedens strategi.

Hvem er vi?
Hos Enemærke og Petersen er vi ”mennesker der bygger for mennesker” – et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen, bliver du en del af en ambitiøs og visionær tænkende virksomhed. Du vil derfor møde en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest.

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomichef Louise Ralkov Hemmingsen på tlf: 41 86 63 59.
Ansøgninger behandles løbende, så send os dit cv og din motiverede ansøgning snarest og senest den 28. marts 2023.

 

Send os din ansøgning her ->