Menu

Nyt totalkoncept sætter fugtskader i system

E&P service har udviklet et nyt totalkoncept til håndtering af fugtskader, og med en ny efteruddannelse har vores håndværkere alle de kompetencer, der skal til for at håndtere din fugtskadesag fra start til slut.

I E&P service har vi fokus på at udbedre fugtskader, men også på at undgå de følgeskader, der desværre ofte følger med. Derfor har vi i samarbejde med Teknologisk institut og en række andre aktører skabt en ny uddannelse, som uddanner vores faglærte håndværkere til fugtteknikere. Uddannelsen giver håndværkerne den teoretiske forståelse og de praktiske færdigheder, der gør dem i and til at håndtere fugtskader korrekt.

På baggrund af vores mangeårige erfaring med håndtering af fugtskader har vi udviklet et totalkoncept, der sætter fugtskadehåndteringen i system og dermed letter processen for dig som kunde. Vi afdækker din skade og lægger en tidsplan for projektet, hvorefter vi udbedrer skaderne og reetablerer de berørte bygningsdele.

Undervejs i projektet har du som kunde kun én kontaktperson hos os, og vi sørger for, at du er med i alle beslutninger, der tages undervejs. Vores kvalitetssikringssystem dokumenterer og synliggør alle aktiviteter frem til den afsluttende kontrol, så du løbende kan følge med i udbedringen.

Læs den samlede case her.

Kontakt

Nichlas Rasmussen

Serviceleder

50 89 83 45

nic@eogp.dk

Sådan tagrenoverede vi fredet arkitektur

Læs mere her

Langkærparken viser vejen!

Læs mere her

Danmarks største PCB-saneringsprojekt

Læs mere her