Menu

Brabrand: Servicemedhjælper

Til vores kontor på Edwin Rahrs Vej i Brabrand har vi behov for en der bl.a. vil sørge for at vores mødelokaler fremtræder ryddelige og indbydende. Desuden købe ind til fælles frokost, anrette frokosten og pakke den væk efterfølgende.

Dine opgaver bliver at

  • Planlægge og indkøbe til frokostordning samt anrette og eventuel let tilberedning af frokost
  • Holde mødelokaler i god stand, herunder let afrydning/rengøring på kontoret
  • Planlægge og købe ind til fællesarrangementer i og udenfor huset
  • Sørge for at arkivet og kontorlageret fungerer
  • Håndtere diverse praktiske opgaver – herunder evt. serviceopgaver til vores byggepladser

 

Send os din ansøgning her ->

 

For at lykkes i jobbet skal du være serviceorienteret. Du finder løsninger og får tingene til at køre så gnidningsfrit som muligt ved at tænke lidt frem i ugens planer og opgaver, når du har lært husets ”rytme” at kende. Vi har brug for ekstra fleksibilitet ved særlige lejligheder, f.eks. fællesarrangementer ca 6-8 gange om året, hvor du møder ca. kl 6.00. Et godt humør og lyst til at skabe en god stemning i huset er meget velkomment.
Bestillinger af varer foregår formentlig ved en PC, så et fornuftigt brugerniveau er et ønske her. Hvis du ikke har et hygiejnebevis, hjælper vi dig til at få et. Vi forventer at du har kørekort til personbil. Fysisk skal du kunne flytte en stabel stole og nogle kasser sodavand.

Interesseret? Så glæder vi os til at høre fra dig
Stillingen er vurderet ca. 18-20 timer om ugen.  Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Karen Hougaard Christensen tlf. 91 37 67 77. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send din ansøgning snarest.

”Mennesker der bygger for mennesker” er et udsagn, vi tager alvorligt. Som medarbejder i Enemærke & Petersen møder du derfor en stærk virksomhedskultur, hvor dialog og samarbejde er omdrejningspunktet for vores arbejde – og hvor det sociale entreprenørskab kan opleves både på byggepladsen, på kontorerne, til hverdag og til fest. Vi er flere end 600 kolleger der byder dig velkommen. Vi har både muligheder for dem med store ambitioner og de, der vil trives i samme supportfunktion i mange år.

 

Send os din ansøgning her ->