Menu

Albertslund: Procesleder

Skal du være med til at styre processen på en af DK’s største renoveringssager?

Elsker du at nørde tidsplaner og processer? Og vil du sætte dit præg på renoveringen af en af Danmarks største renoveringer? Så tilbyder Enemærke & Petersen nu jobbet som procesleder på renoveringen af Galgebakken.

 

Send os din ansøgning her ->


På renoveringen af Galgebakken får du muligheden for at vise dine skarpe planlægningsevner.

Her er din planlægningsindsats en afgørende faktor i, om alle teams på pladsen samarbejder – og om byggeriet får det gode produktive flow, der sikrer en rettidig aflevering. Så vi har helt sikkert en god udfordring til dig i dette job!

Stærkt team
Du får et stærkt team i ryggen, når I skal løse de udfordringer, der vil være på et stort byggeri. Her er både de erfarne kollegaer, der har lang anciennitet og de yngre kollegaer fyldt med gå på-mod, som glæder sig til at understøtte dig i planlægningsarbejdet. Du bliver også en del af den store Enemærke & Petersen-familie, som elsker at være sammen og bl.a. inviterer til sommerfester, Zoo-besøg for hele familien og julefrokoster.

Vi leder efter dig der kan:

  • Byde ind med godt humør og engagement i styringen
  • Udføre gennemarbejdede processer og tidsplaner.
  • Afholde ugeplansmøder
  • Sikre produktivitet
  • Fremvise solidt kendskab til praktisk byggestyring
  • Samarbejde på tværs af forskellige fag
  • Kommunikere tidsplaner og processer så alle forstår det

Her er din hverdag

I din hverdag på renoveringen er du ansvarlig for udarbejdelse af hovedtidsplaner og detailtidsplaner. Du afholder ugentlige planlægningsmøder med alle underentreprenører om indretning, logistik og drift af byggepladsen. Du vil på baggrund af disse stå for optimering af projektets samlede byggeproces og flow mellem sjakkene.

Du opsamler og bearbejder data for arbej­derne i samarbejde med projektorganisationen for at sikre en stærk produktivitet – og for at kunne målrette den daglige kommunikation og styring mellem byggeledelsen, underentrepre­nører, egne håndværkere og de projektansvarlige. Du sikrer også, at teamet udfører evalueringer og fejrer milepæle.

Hvad sker der nu?

Har du spørgsmål til jobbet? – så ring til projektchef Christian F. Olesen på tlf: 41 78 18 69.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning + CV hurtigst muligt og senest den 23. oktober 2022.


Send os din ansøgning her ->


 

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden