Er du vores nye kollega? Se ledige stillinger
Er du vores nye kollega? Ledige stillinger

Menu

Aarhus: Ambitiøs og faglig stærk tilbudsleder

Som tilbudsleder sikrer du, sammen med tilbudsteamet og forretningen, at spændende byggesager vindes og udføres af Enemærke og Petersen.

Vil du med på et effektivt hold, der skal opføre og renovere bemærkelsesværdige byggerier i Jylland? Vi er vokset meget i de senere år i Østjylland og har planer om fortsat ekspansion. Derfor forventer vi, at teamet i Aarhus over tid vil vokse sammen med en større projektportefølje med projekter – også de helt store projekter (+200 mio. kr.) – og i din rolle som tilbudsleder får du mulighed for at sætte dit aftryk på denne vækst.

Send os din ansøgning her ->

 

Vi lykkes gennem seriøst samarbejde, med plads til glæde og højt humør – og et gedigent fælles forarbejde sikrer, at vi vinder projekterne. Derfor leder vi efter dig, der har erfaring, kompetencer og ambitioner til at sikre, at vi når i mål sammen.

Dine opgaver
Du får ansvar for at skabe overblik over byggesagerne i de tidlige stadier, bearbejde og forenkle kompleksiteten undervejs i tilbudsprocessen, kvalitetssikre og validere tilbud fra underentreprenører og leverandør og til slut sammensætte det endelige tilbud – og være med til at forme forhandlingsstrategien.

Du får desuden ansvar for:

  • Afgivelse af tilbud og udarbejde tilbudsstrategi
  • Opgavefordeling på de udbudsprojekter du har ansvaret for
  • Udvælgelse af underentreprenører og leverandører, gerne i samråd med vores produktionsteam
  • Sikre konsensus mellem underentreprenører, leverandører, tilbud og udbud
  • Projekteringsledelse under tilbudsfasen
  • Tilbudslukning
  • Sagsoverdragelse fra tilbud til produktionsteamet

Du får et tæt samarbejde med tilbudschefen og tilbudsteams i Enemærke & Petersen, og du kommunikerer med projekteringsteamet, underentreprenører, leverandører og produktionsteamet gennem hele projekterings- og tilbudsprocessen.

Hvem er du?
Du har erfaring med og robusthed i forhold til tilbudsarbejde, kalkulation og beregning af tilbudsopgaver. Du kan selvstændigt og sikkert gennemføre hele tilbudsprocessen fra start til slut. Du udviser et stærkt købmandskab og medvirker til en god tone og stemning i forhandlingerne. Din klare kommunikation i skrift og tale mindsker misforståelser både internt og eksternt.
Du har et godt netværk inden for rådgiverbranchen og øvrige samarbejdspartnere, underentreprenører og leverandører. Du er struktureret og proaktiv, når du arbejder med dine tilbudssager, så dine kolleger er trygge og produktive i de projekter du har ansvaret for. Og så der er styr på alle delelementer, når vi skal i gang med forhandlingerne. Du er aktiv og idérig, og giver gerne indspark til videreudvikling og optimering af processer og løsninger.

Du har lyst og mod til at arbejde med tilbud der gerne runder trecifrede millionbeløb. Du er vant til at arbejde med relevante IT-værktøjer og har let ved at tilegne nye systemer og redskaber. Vi bruger Visual Calc, Bluebeam, Solibri etc. – og vil gerne blive endnu stærkere her. Så kan du løfte os, hører vi gerne om det i ansøgningen.  Du har erfaring med tilbudsafgivelse på større byggesager, ideelt har du erfaring både med renovering og nybyggeri.

Fagligt har du formentlig en håndværksmæssig baggrund suppleret med en videregående uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør. Du er fleksibelt og positivt indstillet og sætter pris på en udfordrende og til tider travl hverdag. Godt humør og lyst til at gøre arbejdsdagen god for andre er også velkommen.

Interesseret? – Så glæder vi os til at høre fra dig
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte tilbudschef Klaus Jensen på tlf.: 4057 8600. Ansøgninger behandles løbende, så send os dit cv og din motiverede ansøgning snarest. Vi forbeholder os retten til at ansætte inden deadline for opslaget, hvis vi møder den rigtige kandidat inden.

 

Send os din ansøgning her ->

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her

Vi sender friske byggenyheder til din inbox én gang om måneden